woensdag 15 mei 2013

Winkelstad Den Helder: Eén van de leukste winkelsteden in Nederland

Winkelstad Den Helder: Eén van de leukste winkelsteden in Nederland

Winkelen is leuk, winkelen is een uitje, winkelen is verkennen. Als je van winkelen houdt moet je zeker een keer in Den Helder winkelen. Den Helder kennen we natuurlijk als het noordelijkste punt van Noord-Holland, als de belangrijkste marinebasis van Nederland, van de gasbehandelingsinstallatie van de NAM en van Vliegveld de Kooy. Maar Den Helder heeft ook heel leuke winkels en winkelstraten.

In de stad Den Helder wonen ongeveer 45.000 mensen. Zij winkelen regelmatig in winkelstad Den Helder. Ze winkelen ook regelmatig op een van de 4 markten, waarvan de grootste op zaterdag in het centrum plaatsvindt. Den Helder is een erg marktvriendelijke stad.


Beatrixstraat Den Helder

Beatrixstraat Den Helder
Winkelen in Den Helder: Beatrixstraat
De Beatrixstraat in Den Helder is de bekendste winkelstraat van Den Helder. Via de Kijzerstraat, Kerkstraat of de Kroonpassage kom je dan op de Spoorstraat. Dit hele gebied staat vol met winkels. Dat zijn er ruim, 80. Zo vind je hier de C&A, HEMA, Blokker, Marskramer, BCC, Hunkemöller, Steps en veel andere ketens.

Spoorstraat Den Helder
Winkelen in Den Helder: Spoorstraat

Den Helder is bezig om van de Beatrixstraat een nog aantrekkelijker winkelstraat te maken. Dat wil men onder andere bereiken door de straat autovrij te maken.

Kroonpassage in Den Helder

Kroonpassage Den Helder
Winkelen in Den Helder: Kroonpassage
Tussen de Beatrixstraat en de Spoorstraat is de Kroonpassage te vinden. Deze overdekte passage bestaat al een jaar of 15. Altijd handig als het weer weer tegenzit.

2 opmerkingen:

  1. Haha is dit een grap ofzo ? Welke 80 winkels ? Is 1 gat !!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...